Vakkundig bestrating laten leggen?

Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten!

Stratenmaker Noord-Holland

Wilt u graag uw tuin in Noord-Holland met sierbestrating een verzorgdere aanblik geven, of bent u van plan de oprit te bestraten met natuursteen? Zoekt u meer informatie over het verschil tussen klinkerstenen en betonbestrating? Een stratenmaker legt uw tuinbestrating vakkundig aan. Een bestratingsbedrijf garandeert snelle hulp en is u met alle plezier van dienst. Bent u op zoek naar een geschikte stratenmaker voor uw bestrating?

Start gratis offerteaanvraag.

Na de offerteaanvraag ontvangt u vrijblijvend offertes die u kunt vergelijken om te besparen op de kosten. Wilt u zeker weten dat uw tuinbestrating vakkundig gelegd wordt? Schakel dan voor uw tuinbestrating een erkend stratenmaker uit uw regio in. Dan heeft u geen last van een verzakt terras of water dat op uw oprit blijft liggen. Op deze pagina vindt u alles over verschillende manieren van bestrating, geschikte tuintegels en de prijzen van een project.

Hoge kwaliteit bestrating in Noord-Holland, scherpe prijzen

Schakel voor kwalitatieve bestrating een vakkundige stratenmaker in. Vul het offerteformulier in en u ontvangt snel meerdere scherpe offertes van stratenmakers bij u uit de regio. Wist u dat u kosten bespaart door meerdere offertes te vergelijken? Kies zo eigenhandig de stratenmaker die u het beste aanbod doet. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. De grootste voordelen van deze offerteservice zijn:

  • Krijg inzicht in de kostprijzen van bestratingsbedrijven.
  • Kies een goedkope vakman die uw tuinbestrating plaatst.
  • Vergelijk en bespaar tot 40%!
stratenmaker Noord-Holland

Kosten bestrating Noord-Holland

De kostprijzen voor het inhuren van een erkende stratenmaker hangen van vele factoren af, zoals het gekozen legverband en de gekozen stenen of tegels. Een bestratingsbedrijf hanteert twee methodes om de arbeidskosten te bepalen: per uur of per m². Een klein project met een standaard legverband rekent een bestrater vaak per m² af. Een ingewikkeld bestratingsverband kost meer tijd, dan rekent een vakman vaak een uurtarief. Daarnaast moet u ook rekening houden met voorrijkosten. Door een stratenmaker uit uw regio te kiezen, bespaart u op deze kosten. In het overzicht hieronder vindt u gemiddelde prijzen van een stratenmaker. Wilt u weten wat in uw situatie de exacte prijs wordt? Vul dan het offerteformulier in!

Wat kost een stratenmaker in 2024?

Kosten stratenmaker voor bestraten inhuren Prijs *
Kosten stratenmaker per uur €30,- tot €60,-
Kosten stratenmaker per m² €10,- tot €20,-
Voorrijkosten per km €0,25 tot €0,40

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Exacte prijs weten? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan.

Prijs per uur of per m² voor bestraten afspreken?

Bestratingsbedrijven hanteren twee methodes om de arbeidskosten te berekenen. Zo bepalen ze de prijs door een uurtarief of een vaste prijs per m² bestrating te vragen. Maak hier van tevoren goede afspraken met uw stratenmaker over om onaangename verrassingen te voorkomen. Voor een groot project is het aan te raden een vast bedrag per m² af te spreken. Dan weet u van tevoren precies hoeveel u kwijt bent en hoeft u niet bij te betalen als de werkzaamheden onverwacht langer duren. Voor kleine projecten, zoals een klein terras met standaard legverband, hanteert een stratenmaker vaak een uurtarief.

kosten stratenmaker Noord-Holland

Zoekt u een goedkope stratenmaker uit Noord-Holland?

Vergelijk meerdere offertes en bespaar tot 40%!

Vormen van bestraten

Voor het bestraten van uw tuin zijn er twee vormen van bestrating. Bij tuinbestrating moet u denken aan het aanleggen van een tuinpad of het betegelen van een klein hoekje in de tuin. Sierbestrating heeft naast een functioneel doel ook een decoratieve functie. Een stratenmaker legt tuintegels in verschillende vormen en legverbanden om een unieke uitstraling te creëren. Ook zorgt hij voor een egale ondergrond waardoor de betegeling strak ligt en niet snel wegzakt. Hieronder leest u meer over de verschillende mogelijkheden.

sierbestrating Noord-Holland

Sierbestrating Noord-Holland

Het bestraten van terrassen of een tuin wordt ook wel sierbestrating genoemd. Sierbestrating is de vorm van bestraten waarbij er gebruik wordt gemaakt van speciale patronen en legverbanden om zo het bestrate oppervlak een prettige uitstraling te geven. Sierbestrating is dan ook heel wat anders dan de bestrating van wegen. Wilt u graag bij uw woning in Noord-Holland sierbestrating laten leggen, kijk dan op voorhand goed naar de prijzen voor de sierbestrating die u wenst. Afhankelijk van de soort sierbestrating en het basismateriaal voor de siertegels kunnen de kosten aardig oplopen. De stratenmakers uit ons netwerk geven u graag meer informatie.

sierbestrating in Noord-Holland aanleggen

Hoe wordt sierbestrating aangelegd?

Voor het aanleggen van sierbestrating is het verstandig eerst een ontwerp te maken. Een stratenmaker helpt u hierbij en weet precies wat er mogelijk is. Maak bijvoorbeeld gebruik van verschillende tegelsoorten voor een bijzonder effect.

Bij het bestraten zijn ronde vormen en verschillende legverbanden mogelijk, zoals halfsteensverband of visgraadverband. De vakman begint met het egaliseren van de ondergrond en zorgt daarbij voor een afschot. Dit is een nauwelijks merkbare helling die ervoor zorgt dat water van de bestrating afloopt.

Tuinbestrating Noord-Holland

Onder het begrip tuinbestrating wordt iets anders verstaan dan een standaard sierbestrating. Bij een tuinbestrating moet u eerder denken aan het aanleggen van een tuinpad, of de bestrating van een klein hoekje in de tuin. Bij een tuinbestrating maken onze professionals uit Noord-Holland bovendien gebruik van andere bestratingssoorten. In plaats van betontegels en klinkers zet men speciale tuintegels of sierbestrating als kiezels in. Dankzij een tuinbestrating is het mogelijk de prijswaarde van uw woning te doen stijgen, wat een eventuele verkoop ten goede komt. De exacte kosten voor de tuinbestrating hangen af van uw eisen.

Tuinbestrating aanleggen

Ook bij tuinbestrating is het verstandig eerst een ontwerp te laten maken zodat u precies weet hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Vraag een vakman voor advies over geschikte legpatronen. Een stratenmaker begint met het gereed maken van de ondergrond door deze te egaliseren.

De tuintegels legt de vakman vervolgens strak neer waarbij hij rekening houdt met een noodzakelijk verloop, waardoor water niet op de bestrating blijft liggen. U bent zo verzekerd van een droog tuinpad dat niet verzakt.

Soorten tegels

U kunt voor de bestrating van uw oprit of terras kiezen uit verschillende soorten tegels en stenen, maar niet elke soort is voor ieder project geschikt.

Kies bijvoorbeeld voor goedkope tegels van beton of voor de unieke uitstraling van natuursteen. Lees hieronder meer over de eigenschappen en kostprijzen van verschillende tegels.

Bent u benieuwd naar de exacte kostprijs van uw project? Vraag gratis vrijblijvende offertes aan bij bestratingsbedrijven uit Noord-Holland.

Kosten stenen en tegels voor bestrating

Soort steen/tegel Prijs per m² *
Natuursteen €30,- tot €65,-
Betonbestrating €15,- tot €35,-
Oud gebakken klinkers €20,- tot €100,-
Nieuwe gebakken klinkers €25,- tot €40,-
Waaltjes €30,- tot €45,-

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw, maar exclusief arbeidskosten voor het leggen. Exacte prijs weten? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan.

natuursteen bestrating Noord-Holland

Natuursteen tegels

Voor het aanleggen van uw terras hebt u de keuze uit een groot aantal tegelsoorten. U kunt niet alleen kiezen tussen verschillende afmetingen, diktes en designs, ook het materiaal waarvan de tegels worden gemaakt kan variëren. De meest standaard keuze voor terrastegels is keramiek, doordat dit materiaal bestand is tegen zuren en chemische stoffen. Een andere optie is natuursteen. Natuursteen is een wat duurder product en wordt daarom minder vaak gekozen. Met een terrasoppervlak van natuursteen weet u echter zeker dat u een uniek plekje heeft gecreëerd. Voor bestrating van natuursteen betaalt u tussen €30,- tot €65,- per m².

betontegels in Noord-Holland

Betontegels

Bent u op zoek naar een goedkope manier om uw tuin een strakke uitstraling te geven? Betonbestrating is in vele kleuren, maten en vormen verkrijgbaar. Zo vindt u altijd de juiste betontegels voor uw sierbestrating. Er is één nadeel aan betonbestrating en dat is dat er na enkele jaren verkleuring op kan treden. Tegels van beton hebben daarentegen als voordeel dat ze gegarandeerd vorstvrij zijn. Als u kiest voor betonbestrating voor uw tuinpad, glijdt u dus niet langer uit in de winter. Betonbestrating heeft een budgetvriendelijke kostprijs die tussen €15,- en €35,- per m² ligt.

Bestraten met waaltjes

Klinkerstenen met een bepaalde vaste afmeting worden waaltjes genoemd. Vroeger werden waaltjes door steenfabrieken langs de oevers van de Waal gemaakt en daar komt de naam van de stenen ook vandaan. Waaltjes hebben vaste afmetingen van 20 centimeter lang, 5 centimeter breed en 6 centimeter hoog. Voor het bestraten van opritten worden vaak waaltjes met een hoogte van 8 centimeter gebruikt zodat de bestrating bestand is tegen intensief gebruik. Klinkerstenen met waalformaat zijn populair voor sierbestrating omdat allerlei legpatronen mogelijk zijn en ook ronde vormen kunnen met deze stenen goed gemaakt worden. U koop waaltjes voor €30,- tot €45,- per m².

Gebakken klinkers Noord-Holland

Bij onze leveranciers uit Noord-Holland hebt u de keuze uit een groot aantal soorten en maten stenen voor de bestrating van uw oprijlaan. Eén optie is de gebakken klinker. Deze klinkers worden op een continue temperatuur van 1200 graden verhit, en zijn daardoor bestand tegen de invloeden van weer en wind. Daarnaast hebben de kleiklinkers door deze techniek een slijtvaste bovenzijde. Bent u benieuwd naar de kosten voor deze speciale klinkers voor bij u thuis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wilt u een idee hebben van de prijs voor het bestraten van uw tuin of oprit in uw woonplaats? Vraag dan een vrijblijvende offerte op maat aan.

oud gebakken bestrating in Noord-Holland

Oud gebakken bestrating

Gebakken klinkers worden tegenwoordig op een continue temperatuur bewerkt. Dit was vroeger echter niet mogelijk met de op hout en kolengestookte ovens. De wisselende temperaturen tijdens het bakproces zorgden destijds voor verschillende kleuren van de stenen. Enkele fabrikanten bootsen deze techniek vandaag de dag nog na. U kunt dan ook bij een aantal leveranciers uit Noord-Holland zogeheten oud gebakken bestrating bestellen. Met deze kleiklinkers creëert u eenvoudig en snel een authentieke sfeer op uw oprijlaan. Oud gebakken klinkers hebben bovendien dezelfde positieve eigenschappen als de nieuwe variant. Voor deze authentieke klinkerstenen betaalt u tussen de €20,- en €100,- per vierkante meter.

bestrating Noord-Holland

Nieuw gebakken klinkers

Nieuw gebakken klinkers worden op een moderne manier geproduceerd en hebben daarom minder vorm- en kleurverschil dan oud gebakken klinkers. Dat maakt deze klinkerstenen geschikt voor moderne en strakke tuinen. Wilt u toch de look van oud gebakken stenen? Kies dan voor getrommelde klinkerstenen. Door de stenen te trommelen worden de hoeken en kanten afgerond doordat er kleine stukjes vanaf breken. Getrommelde klinkerstenen passen uitstekend bij oudere gebouwen of in een landelijke tuin. Nieuw gebakken klinkerstenen zijn slijtvast en krijgen na verloop van tijd steeds een mooiere kleur. Reken voor deze stenen op een kostprijs tussen €25,- en €40,- euro.

Hoe wordt een oprit aangelegd?

Bekijk in deze timelapse video hoe stratenmakers een nieuwe oprit inclusief nieuwe voortuin aanleggen.

Ga voor een authentieke look in uw tuin!

Kies voor gebakken klinkers en laat ze leggen door een bestrater uit Noord-Holland.

Extra materialen die de prijs van bestrating bepalen

Naast arbeidskosten en de kostprijzen van tuintegels moet u ook rekening houden met het aanschaffen van extra materialen die nodig zijn voor alle bestratingen.

Denk hierbij aan zand voor ophogen en palissaden om te zorgen dat de tegels en stenen recht liggen en niet verschuiven.

Hierna leest u meer over verschillende extra materialen en de kostprijzen.

Extra materialen voor bestrating in 2024

Soort steen/tegel Prijs*
Opsluitbanden €2,- tot €5,- per meter
Afscheidingsbanden (palissaden) €10,- tot €30,- per meter
Voeg- en ophoogzand €50,- tot €70,- per m³
Grind/split €10,- tot €12,- per m²

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw, maar exclusief arbeidskosten voor het leggen. Exacte prijs weten? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan.

Opsluitbanden en palissaden

Wie niet weinig ervaring heeft met het aanleggen van bestrating, zal er wellicht geen rekening mee houden dat de betontegels en stenen ook naar de zijkanten weg kunnen zakken. Om dit te voorkomen zijn er bij de meeste bouwmarkten in Noord-Holland speciale opsluitbanden en palissaden verkrijgbaar. Deze opsluitbanden dient u ongeveer 2 centimeter van de bovenkant van de tegel te leggen. Zo voorkomt u dat de opsluitbanden boven de bestrating te komen liggen. Palissaden zijn alleen nodig wanneer er sprake is van een aanzienlijk hoogteverschil. Wij informeren u graag verder. U betaalt voor opsluitbanden en palissaden €2,- tot €5,- per strekkende meter.

Voeg- en ophoogzand

Voeg- en ophoogzand worden in grote zakken van een kubieke meter verkocht. Een stratenmaker gebruikt dit zand bij het leggen van sier- en tuinbestrating om de grond te egaliseren en licht aflopend te maken. Een hoogteverschil van 2 centimeter is al genoeg voor een gemiddelde zitplek en zorgt ervoor dat water er niet op blijft liggen. Het zand heeft verschillende korrelgroottes waardoor het zowel stevigheid biedt als water goed laat wegstromen. Na het aanleggen van de bestrating veegt voegzand tussen de tegels zodat deze gefixeerd worden. Bovendien voorkomt voegzand onkruid tussen de tegels.

Grind

Werd grind lange tijd alleen maar gebruikt voor het aanleggen van opritten, tegenwoordig bestaan er vele soorten siergrind, die door een vakman te gebruiken zijn voor het aanleggen van tuinen en tuinpaden. Siergrind heeft meestal een iets kleinere korrel, waardoor het resultaat verfijnder uitvalt dan bij het traditionele grind.

Door een deel van uw tuin te vervangen door grind, wordt de onderhoudstijd voor de tuin aanzienlijk lager. Kies er wel voor om onder het grind een onkruidwerende laag aan te brengen, en houdt een goede afwatering aan. De kostprijs van grind of split ligt tussen €10,- tot €12,- per m².

Totaalkosten bestrating

De totaalprijs van bestrating berekent u door de arbeidskosten en de materiaalkosten bij elkaar op te tellen. De materiaalkosten bestaan uit de tegels of stenen en daarbij de extra benodigde materialen zoals voegzand en afscheidingsbanden. Om u een indicatie van de totaalprijs te geven, volgt nu een rekenvoorbeeld. U laat in uw achtertuin een terras van 12 m² aanleggen met betontegels. De stratenmaker meet het straatwerk uit en stort ophoogzand. Voor het zand betaalt u tussen €50,- en €70,- en de tegels van beton kosten tussen €180,- en €420,-. Voor 12 m² kost een bestrater tussen €120,- en €420,-. In totaal komt de kostprijs van dit terras dan uit tussen €350,- en €910,-. Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag gratis vrijblijvende offertes aan.

Zoekt u een goedkope stratenmaker uit Noord-Holland?

Vergelijk gratis meerdere offertes: u weet zeker dat u niet te veel betaalt!

Welke werkzaamheden verricht de stratenmaker?

Wilt u nieuwe bestrating en twijfelt u nog of het verstandig is dat uzelf, of een familielid, de klus gaat uitvoeren? Om jarenlang van uw nieuwe tuinbestrating te kunnen genieten is het verstandig om een ervaren stratenmaker in te schakelen. U wilt natuurlijk niet dat na een aantal jaren de oprit of het terras volledig is verzakt. Of dat een kleine regenbui zorgt voor grote waterplassen. Een stratenmaker uit ons netwerk weet precies hoe hij dit moet voorkomen. U ontvangt dus waardevol advies, hij bestelt eventueel de materialen, doet het grondwerk en zorgt voor het daadwerkelijke bestraten. Natuurlijk wordt alles na afloop netjes opgeruimd.

Navigeer naar: Oprit bestraten | Terras bestraten | Tuinpad aanleggen | Kasseien leggen | Steenkorven plaatsen

oprit bestraten in Noord-Holland

Oprit bestraten Noord-Holland

Wie de oprit eigenhandig wil bestraten moet hiervoor rekening houden met diverse voorbereidende werkzaamheden. Het belangrijkste bij het bestraten van de oprit is namelijk niet de bestrating zelf, maar de manier waarop de ondergrond is voorbereid. Het gaat dan om het zorgen voor een goede afwatering, maar ook om het zorgen voor een stevig gedrilde onderlaag, die het gewicht van een voertuig kan dragen. Een stratenmaker uit Noord-Holland helpt u desgewenst bij deze grondwerken, of geeft u tips waarmee u dit zelf kunt uitvoeren. Het is voor ons handig om te weten of uw ondergrond ruw of al glad is, dit heeft namelijk gevolgen voor de werktechniek.

terras bestraten Noord-Holland

Terras bestraten Noord-Holland

Heeft u achterhuis een groot grasveld, en wilt u een zonnig terras creëren? Dan zult u een gedeelte van de achtertuin moeten bestraten. De bestrating van een terras zal evenals bij de oprit moeten worden voorafgegaan door het voorbereiden van de ondergrond. Vervolgens is het van belang dat u de juiste terras- of tuintegels uitzoekt. Wij bieden zowel betontegels als keramische en natuursteen tegels aan, die allen een geschikte oplossing vormen voor de terrasbestrating. Hebt u behoefte aan voorbeelden van mogelijke legverbanden of terrastegels? Onze sierbestrating experts kunnen u van diverse voorbeelden voorzien.

tuinbestrating Noord-Holland

Tuinpad aanleggen

De meeste klanten uit Noord-Holland denken bij de term tuinbestrating met name aan het creëren van een zitplek in de tuinruimte. Met een tuinbestrating kan men echter ook andere zaken bedoelen, zoals het aanleggen van een tuinpad. Een tuinpad heeft in de meeste gevallen tuintegels als basis. Tuintegels kennen een goede bestendigheid tegen de weersinvloeden, en gaan lang mee. Het alternatief voor een tuinpad van tuintegels is sierbestrating. Met name grind, maar ook houtsnippers of kiezels vormen een prima basis voor een tuinpad. Plaats bij grind wel een zeil tegen onkruid.

kasseien leggen in Noord-Holland

Kasseien leggen

Voor het bestraten van een oprit, bestaan er een groot aantal opties qua stenen en legverbanden. Eén van de steensoorten waar wij u graag meer informatie over willen geven is de kassei. Deze stenen kent men in Nederland vaak beter als kinderkopjes. Dit komt door de ronde bovenzijde van de kasseien, waardoor er een onregelmatig oppervlak gecreëerd wordt. Het leggen van (natuursteen) kasseienbestrating vereist enige focus, omdat hier geen strak legverband mogelijk is. Zo zal men voor het leggen van de kasseien het zandbed nooit uitvlakken, en is een kassei-hamer noodzakelijk.

Steenkorven plaatsen

Wist u dat het plaatsen van een steenkorf ook bij het werk van een ervaren stratenmaker uit Noord-Holland hoort? Steenkorven staan ook wel bekend als schanskorven, en bestaan uit een metalen raster, die gevuld wordt met steenstukken of kiezels. Steenkorven vormen een goed alternatief voor een schutting, of kunnen hiermee afgewisseld
worden. Het hangt af van de hoogte van de schanskorf in hoeverre het nodig is hiervoor een fundament te graven. Eventueel kan een grondwerken professional u hierbij ondersteunen. Gebruik lage steenkorven eventueel als afzetting voor een tuinborder of bloembak.

Zeker weten dat u geen verzakking of wateroverlast krijgt?

Schakel voor egale bestrating een bestratingsbedrijf uit Noord-Holland in.

Grondwerken

Een erkend vakman uit ons netwerk kunt u niet alleen inschakelen voor het leggen van betontegels of tuintegels, maar ook voor het voorbereidende werk dat noodzakelijk is. Dergelijke werkzaamheden vallen onder de term grondwerken.

Denk bij de grondwerken bijvoorbeeld aan het nivelleren van een tuin, het verwijderen van overtollige grond of het verzetten van zand om de ondergrond te egaliseren. De grondwerken kosten vaak aardig wat tijd, maar met de hulp van een vakman weet u zeker dat dit vakkundig gebeurt. De prijs voor de grondwerken hangt af van de klusduur.

Hoe zelf een terras aanleggen?

Bent u een beetje handig en wilt u besparen op de arbeidskosten van een erkend vakman? U kunt ook eigenhandig een terrasoppervlak van tegels voorzien, mits u zich goed voorbereidt en de juiste gereedschappen en materialen in huis heeft. Begin met het egaliseren van de ondergrond en vergeet daarbij het noodzakelijke afschot van 2 centimeter niet. Gebruik bij het leggen van de tuintegels kantplanken om het zitgedeelte in de tuin goed af te bakenen. Om te voorkomen dat uw terras verzakt, is het verstandig gebruik te maken van opsluitbanden of palissaden. Loopt u tijdens het klussen tegen problemen aan? Schroom dan niet om een bestratingsbedrijf uit Noord-Holland in te schakelen.

Hoe een goede stratenmaker vinden?

Bent u op zoek bent naar een stratenmaker uit Noord-Holland? Door het offerteformulier in te vullen, vindt u snel een stratenmaker uit uw omgeving. U ontvangt na invullen een prijsopgaaf van maximaal 6 bedrijven bij u uit de buurt. Vergelijk deze op kostprijs en aanbod.

Controleer daarbij ook of een bestratingsbedrijf is aangesloten bij een van de branche- of ondernemingsverenigingen voor stratenmakers. Alleen een bestratingsbedrijf dat gespecialiseerd is in aanleg en onderhoud van tuinbestrating is hierbij aangesloten. U weet dan zeker dat uw stratenmaker beschikt over kwaliteit en vakmanschap.

Kijk voor meer informatie op de sites van branchevereniging VMS, ondernemersvereniging OBN of branchevereniging VHG.

Waarom een stratenmaker uit Noord-Holland inschakelen?

Eén van de belangrijkste redenen waarom veel mensen uit Noord-Holland ervoor kiezen een erkend vakman in te schakelen voor een bestratingsklus is, omdat dan zeker is dat het bestraten probleemloos verloopt. Bovendien bent u verzekerd van een egaal eindresultaat dat lang mooi blijft. Wilt u graag advies over de juiste tuintegels voor uw project? Een stratenmaker heeft ruime ervaring en kennis om u daarmee te helpen. De grootste voordelen van vakbekwame bestratingsbedrijven uit uw regio zijn:

  • deskundig advies over alle mogelijkheden;
  • alle soorten bestrating gelegd zonder oneffenheden (dus geen waterplassen);
  • de bestrating wordt snel en vakbekwaam gelegd.
prijs bestrating Noord-Holland

Prijzen van bestratingsbedrijven uit Noord-Holland vergelijken

Wie op zoek is naar een stratenmaker uit Noord-Holland, voor het leggen van betontegels zit bij de stratenmakers uit ons netwerk goed. Ons netwerk bestaat uit professionals, die vakkundig klinkers op een oprit, of de bestrating van uw achtertuin aanleggen. Bent u benieuwd naar de kostprijzen voor tuinbestrating naar uw wensen? Vul dan op het offerteformulier zo exact mogelijk uw wensen in. U ontvangt van maximaal 5 specialisten uit ons netwerk spoedig een offerte op maat. Vergelijk deze op basis van prijs en aanbod, en kies zo voor de bestrating professional die het beste bij u past. Op zoek naar een stratenmaker in plaats van een hovenier? IN ons netwerk zijn ook hoveniers uit de omgeving Noord-Holland actief.