Oprit bestraten uitbesteden?

Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten!

Oprit bestrating

Als u over veel ruimte voor uw woning beschikt, is het een goede optie om een oprit aan te leggen met behulp van bestrating. Er zijn diverse soorten bestrating geschikt om een mooie oprit aan te laten leggen. Zo kiest u voor tegels, grind of juist voor klinkers. Er zijn veel mogelijkheden voor het aanleggen van een oprijlaan. Wij helpen u graag verder als u kiest voor bestrating van uw oprijlaan, door u in contact te brengen met een ervaren stratenmaker. Hij voert het bestraten met tegels voor u uit, of zorgt ervoor dat er grind komt te liggen. Vul het formulier in om in contact te komen met een expert in bestraten. U ontvangt vrijblijvend diverse offertes van bedrijven uit ons netwerk.

bestrating oprit

Tegels, grind of klinkers?

Zoals we weten zijn er diverse mogelijkheden voor het aanleggen van een oprijlaan. Een makkelijke optie is grind. Er zijn meerdere soorten grind geschikt voor een oprit, maar grind gaat vaak niet jarenlang mee. Wanneer u kiest voor bestraten met tegels of klinkers kan uw oprit er vaak wel jaren tegenaan. Het bestraten van een oprit kan en behoorlijke uitdaging zijn, daarom schakelt u eenvoudig een stratenmaker in voor de bestrating met tegels of klinkers. Hij neemt bovendien met u de mogelijkheden door als het gaat om een oprijlaan, waaronder grind. Samen met hem maakt u een keuze voor grind, tegels of klinkers voor uw oprijlaan of terras.

tegels bestraten

Draagkracht tegels

Een oprit krijgt over het algemeen veel te verduren. Daarom is het belangrijk dat de kwaliteit van de bestrating goed is en de draagkracht heeft zodat auto’s de bestrating niet beschadigen. Daarom is het belangrijk dat de fundering van de bestrating van de oprijlaan goed en stevig is. Daarnaast moet u tegels voor de bestrating uitzoeken die draagkracht hebben en niet beschadigd raken onder de druk van een auto. Wanneer u tegels of klinkers aanschaft, kan de verkoper u meer vertellen over de draagkracht. Ook kan de stratenmaker u helpen met het zoeken naar de juiste bestrating, zoals sierbestrating, met een goede draagkracht.

Manier van leggen

Er zijn vele manieren om tegels te leggen bij het bestraten. Dit noemt men ook wel legverbanden. Voor in de tuin is een wildverband erg populair, waarbij er vaak gebruik gemaakt wordt van de fantasie van de stratenmaker. Voor een oprit is het vaak prettiger om een wat strakker legverband te kiezen, zoals een visgraatverband of het elleboogverband. Uiteraard blijft de uiteindelijke beslissing bij u. Vraag een professional op het gebied van bestrating om de diverse soorten legverbanden, waarna u een overwogen keuze kunt maken voor de manier van leggen voor uw oprit.

Oprit herbestraten

Het kan zijn dat u al beschikt over een oprit, maar dat de tegels helemaal verzakt zijn. Dan kiest u voor het herbestraten van de oprijlaan. Bij herbestraten wordt de oude bestrating verwijderd, waarna de fundering gecontroleerd en eventueel verstevigd of opnieuw gelegd wordt. Vervolgens gaat de vakman aan het werk met het herbestraten van de oprit. Zo kan uw oprijlaan er weer jaren tegenaan. Het herbestraten en bestraten van een oprijlaan laat u over aan een vakman. Wij helpen u graag bij het bestraten van een oprit door u in contact te brengen met een stratenmaker.

oprit bestraten offerte

Kosten

Het bestraten of herbestraten van een oprijlaan komt helaas niet zonder kosten. Zo betaalt u ten eerste voor de tegels en bestrating zelf, waarbij de kosten zo hoog oplopen als u zelf wilt. Het hangt namelijk af van de soort tegels waar u voor kiest. Daarnaast, als u ervoor kiest om een vakman in te schakelen voor het bestraten lopen de kosten ook op. Wel weet u hierdoor zeker dat het bestraten van uw oprit goed gaat, waardoor deze jaren mee gaat. Wij zorgen ervoor dat een vakman u helpt bij het bestraten van een oprijlaan tegen lage kosten. Neem daarom nu contact met ons op.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Heeft u een grote voortuin of veel ruimte voor of naast uw woning en wilt u hier een oprijlaan van maken? Laat deze dan bestraten door een vakman. Hij geeft u tips over de soorten tegels en de draagkracht hiervan voor de bestrating van een oprijlaan. Als u zelf niet wilt of kunt bestraten, dan voert hij het bestraten voor u uit tegen lage kosten. U geniet vervolgens jaren van de mooie bestrating van uw oprit. Wij helpen u graag, neem daarom contact met ons op door het formulier in te vullen. U ontvangt van ons vrijblijvende offertes om eenvoudig prijzen te vergelijken.