Over ons

Netwerk van stratenmakers en hoveniers

Over ons

Het ontwerpen van een mooie en originele tuin is niet altijd gemakkelijk. Hetzelfde geldt voor het bestraten van uw oprit of terras. Bent u op zoek naar een specialist om u hierbij te ondersteunen? Wij stellen ons graag aan u voor. Wij zijn een netwerk van stratenmakers en hoveniers door heel Nederland. Vul ons contactformulier in en ontvang meerdere offertes van specialisten uit uw regio! Vergelijk deze prijsopgaven zodat u verzekerd bent van de beste service met de beste prijs.

Hoveniersbedrijven

Met mooi weer is er niets mooiers dan in uw eigen tuin te genieten van de zon. Natuurlijk is het van belang dat de tuin een plek is waar u van geniet en waar u tot rust kan komen. Wanneer de tuin er verlaten bij ligt kan dat afdoen aan uw wooncomfort. Laat één van de specialisten uit ons netwerk uw nieuwe tuin ontwerpen of schakel een hovenier in om uw tuin te onderhouden. Dan bent u deze zomer niet uit uw droomtuin weg te slaan!

Stratenmaker

Heeft u geen tijd om een groene tuin te onderhouden of houdt u gewoon niet van groen? Laat uw tuin dan bestraten! Bij ons bent u ook op de juiste plek voor het vinden van een stratenmaker. De stratenmakers uit ons netwerk leggen de mooiste terrassen en opritten. Zij adviseren en helpen met de keuze wat betreft de tegels, klinkers of grind. Als u ons contactformulier invult ontvangt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes.

Scherpe prijzen

Als u via ons netwerk een hovenier of stratenmaker selecteert, bent u gegarandeerd van de beste prijs. Elke specialist dat aangesloten is bij ons netwerk is namelijk geselecteerd op zowel prijs als aanbod. Daarnaast vergelijkt u zelf de verschillende vakmannen op de punten die u belangrijk vindt. Wilt u graag dat uw bestrating zo snel mogelijk gedaan wordt of kiest u de specialist met de laagste prijs? Zo weet u zeker dat u kiest voor een bedrijf dat het best past in uw situatie.

stratenmaker

Vrijblijvende offertes

Wanneer u ons contactformulier invult krijgt u meerdere offertes toegestuurd van bedrijven uit uw regio. Het zijn er maximaal 5, zodat u niet onnodig veel e-mails ontvangt. De toegestuurde offertes zijn gratis en volledig vrijblijvend. Bent u alvast nieuwsgierig naar de kosten van een tuinrenovatie voor volgend jaar? U zit nergens aan vast. Bedenk wel dat de offertes niet onbeperkt geldig zijn. Heeft u een vraag over één van de offertes? Dan kunt u hiervoor het best contact opnemen met de specialist.

hovenier

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
“De tuin van mijn nieuwbouwwoning was saai en het lukte mij niet om een mooi ontwerp te maken. Ik heb meerdere offertes aangevraagd en omdat ik een klein budget heb, koos ik het hoveniersbedrijf met de beste prijs. Zij hebben mijn tuin ontworpen en keurig aangelegd.”
D, Huisman
“Mijn terras bestond al jaren uit betontegels en ik wilde graag sierbestrating om de tuin wat op te fleuren. Ik kreeg offertes van vier stratenmakers, waarvan één vlakbij bleek te zitten. Dit bedrijf heeft mij goed geholpen met mijn keuze en inmiddels ligt het nieuwe terras er al paar maanden!”
D, Groen

Heeft u als stratenmaker of hovenier interesse in de deelname aan ons netwerk?

Bekijk dan de bedrijven aanmelden pagina voor meer informatie.