Stratenmaker en hovenier leads

Verhoog uw omzet met stratenmaker en hovenier leads!

Verhoog uw omzet: stratenmaker en hovenier leads

Voor elk bedrijf is het van belang om continu nieuwe klanten te werven. Tegenwoordig gebeurt dit voornamelijk online, maar om succesvol nieuwe klanten te werven moet uw bedrijf goed vindbaar zijn. Het kost echter veel tijd en geld om uw website te verbeteren. Wellicht dat wij u kunnen helpen met een deel van uw acquisitie. Onze medewerkers werken dagelijks aan onze websites zodat een potentiële klant deze goed kan vinden. Wij krijgen dagelijks offerteaanvragen binnen, en deze stratenmaker en hovenier leads kunt u bij ons inkopen. Bij het kopen van deze aanvragen sturen wij deze door naar uw bedrijf en verhoogt u uw omzet. Wilt u meer weten over het kopen van stratenmaker en hovenier leads? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Wat zijn leads?

De offerteaanvragen die wij binnenkrijgen via onze websites noemen wij stratenmaker en hovenier leads. Een lead is een spoor naar de klant. Omdat zij onze websites goed kunnen vinden werven wij potentiële nieuwe klanten voor u. Als u besluit tot het kopen van onze aanvragen dan sturen wij de lead naar u door, zodat u direct contact hebt met een potentiële klant. Hoe u op de lead reageert is aan u. Zo nemen wij een deel van uw acquisitie op ons en verhoogt u uw omzet.

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Eigen regio & type lead bepalen

Hoe werkt het?

Wij werven uw potentiële nieuwe klanten doordat zij onze websites goed kunnen vinden. De klant neemt via één van onze websites contact met ons op en doet een offerteaanvraag. Deze lead komt binnen in ons servicecentrum, wordt gefilterd en vervolgens sturen wij de lead door naar uw bedrijf. Door hier positief op te reageren kan u gemakkelijk nieuwe klanten werven. Doordat elke lead gefilterd wordt, kunnen wij ook slechts bepaalde hovenier of stratenmaker leads doorsturen. Als u enkel offerteaanvrage met betrekking tot hovenierswerk wilt kopen, bijvoorbeeld.

Betalen per lead

U kunt natuurlijk ook adverteren om nieuwe klanten te werven. De kosten hiervoor zijn echter erg hoog en u weet niet precies wat het u oplevert. Het kopen van hovenier en stratenmaker leads is echter geheel zonder risico. Bij ons betaalt u een vast bedrag per lead. Als er geen stratenmaker of hovenier leads binnenkomen betaalt u ook niet. Zo berekent u gemakkelijk uw rendement en betaalt u alleen voor iets wat u wat oplevert.

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

Nieuwe klanten werven? Verhoog uw omzet met stratenmaker en hovenier leads!

Het kopen van leads is een risicovrije methode om uw omzet te verhogen. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

stratenmaker leads

Controle op kwaliteit

Als u overgaat tot het kopen van hovenier en stratenmaker leads bent u gegarandeerd van aanvragen van goede kwaliteit. Krijgt u toch een lead binnen waar u niet geheel tevreden over bent, dan kunt u deze reclameren. Wij lossen dit voor u op. Elke lead wordt gefilterd in ons servicecentrum en daarom is het kopen van aanvragen met een bepaald onderwerp ook mogelijk. Wilt u dat de hovenier en stratenmaker leads exclusief naar uw bedrijf worden doorgestuurd? In overleg is er een hoop mogelijk.

hovenier leads

Meer omzet? Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd in het verhogen van uw omzet door het kopen van stratenmaker en hovenier leads? Geef een deel van uw acquisitie uit handen en laat ons u helpen bij het werven van nieuwe klanten. Heeft u nog vragen over het kopen van aanvragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Om u zo goed mogelijk te woord te staan zullen wij u zo spoedig mogelijk terug bellen.

leads kopen