Vakkundig bestrating laten leggen?

Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten!

Stratenmaker Helmond

Een stratenmaker legt moeiteloos een nieuwe oprit, terras of tuinbestrating in Helmond aan. Wat denkt u bijvoorbeeld van sierbestrating met waaltjes of tuinbestrating met een mooi legverband. U heeft de keuze uit verschillende steensoorten, bijvoorbeeld betontegels, tuintegels, klinkers en waaltjes. Door het offerteformulier in te vullen krijgt u een aantal offertes van stratenmakers uit eigen regio om te vergelijken. Beginnen met besparen op het inschakelen van een stratenmaker?

Start gratis offerteaanvraag.

Op deze pagina leest u meer over bestrating, de verschillende soorten en hoe een vakman tuinbestrating of sierbestrating aanlegt. Uiteraard geven we u ook meer inzicht in de gemiddelde kostprijzen en hoe u bespaart op de totaalprijs. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor een bestratingsbedrijf.

Hoge kwaliteit bestrating in Helmond, scherpe prijzen

Wanneer u een stratenmaker inschakelt, wilt u natuurlijk uitstekende kwaliteit tegen een lage kostprijs. Vergelijk daarom altijd offertes van meerdere bestratingsbedrijven. Zo kiest u eenvoudig het beste bestratingsbedrijf en bespaart tot wel 40% op de totaalprijs! De voordelen van onze service:

  • Ontvang gratis en vrijblijvende offertes van een aantal specialisten uit de regio.
  • U weet zeker dat u niet te veel betaalt voor het bestraten.
  • Door te vergelijken kunt u tot wel 40% op de bestratingskosten besparen!
stratenmaker Helmond

Kosten bestrating Helmond

Bent u van plan om een stratenmaker uit Helmond in te schakelen voor het uitvoeren van een sierbestrating bij u thuis? Dan moet u rekening houden met verscheidene tarieven. De stratenmaker rekent een tarief per uur of een tarief per vierkante meter. Het tarief per uur ligt tussen de €30,- en de €60,-. Per vierkante meter moet u rekening houden met een gemiddelde kostprijs van €10,- tot €20,-. Daarnaast heeft u ook nog te maken met arbeidskosten en voorrijkosten. De voorrijkosten zijn gemiddeld €0,25 tot €0,40 per kilometer. Wilt u meer weten over de exacte totaalprijzen voor uw bestrating. Vul dan vandaag nog het offerteformulier in!

Wat kost een stratenmaker in 2024?

Kosten stratenmaker voor bestraten inhuren Prijs *
Kosten stratenmaker per uur €30,- tot €60,-
Kosten stratenmaker per m² €10,- tot €20,-
Voorrijkosten per km €0,25 tot €0,40

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Exacte prijs weten? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan.

Prijs per uur of per m² voor bestraten afspreken?

Voor uw bestrating rekent een stratenmaker een kostprijs per uur of een tarief per vierkante meter. Wij adviseren om van tevoren met het bestratingsbedrijf te overleggen met welke prijsconstructie er wordt gerekend. Voor kleine bestratingswerken is een uurtarief bijvoorbeeld handig, maar voor grotere klussen is een tarief per vierkante meter verstandiger. U weet dan namelijk direct de totaalprijs, want deze is niet meer afhankelijk van de tijd die de stratenmakers nodig hebben. Duurt het langer dan gepland? Dan heeft u niet te maken met onverwachte hogere bestratingskosten. Door te kiezen voor een bestratingsbedrijf uit de regio van Helmond bespaart u bovendien op de voorrijkosten.

kosten stratenmaker Helmond

Vul het offerteformulier in voor gratis offertes!

Kies de beste stratenmaker. U bespaart dan tot wel 40% op de totaalprijs.

Vormen van bestraten

Een stratenmaker uit Helmond legt moeiteloos nieuwe bestrating aan in uw tuin, voor het terras of voor de oprit. Van sierbestrating tot tuinbestrating: het bestratingsbedrijf staat voor u klaar. Er zijn diverse soorten bestratingen en de stenen of tegels die er gebruikt worden, zijn afhankelijk van deze bestrating. Voor opritbestrating zijn klinkerbestrating of waaltjes bijvoorbeeld zeer geschikt. Grote tuintegels hebben onvoldoende draagkracht. De tuintegels zijn dus minder geschikt voor opritten, maar uitstekend voor tuinen en terrassen. Voor het bestraten is de ondergrond zeer belangrijk. De bestrater egaliseert deze van tevoren.

sierbestrating Helmond

Sierbestrating Helmond

De term sierbestrating wordt binnen de bestrating branche gebruikt voor alle vormen van bestraten waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale legverbanden of een combinatie van verschillende tegels. Zo kunt u bij sierbestrating denken aan het plaatsen van een terras, maar ook het aanleggen van verschillende tuinpaadjes met kiezels of siergrind valt onder de term sierbestrating.

Hoewel het leggen van sierbestrating niet ingewikkeld hoeft te zijn, raden wij aan om voor elke bestrating klus een stratenmaker uit Helmond om advies of praktische ondersteuning te vragen.

sierbestrating aanleggen

Hoe wordt sierbestrating aangelegd?

Allereerst maakt de stratenmaker de ondergrond gereed voor de bestrating. Hij egaliseert het zandbed en brengt eventueel verharding aan. Hiervoor gebruikt de stratenmaker uit Helmond speciaal ophoogzand. Daarna legt hij volgens een ontwerp de sierbestrating aan. Meestal zijn dit siertegels die in een legverband worden aangelegd. Soms plaatst hij hiervoor piketpaaltjes, zodat hij precies weet waar wat komt te liggen. De bestrating wordt gevuld met speciaal zand voor het aftrillen met een speciale trilplaat. Deze trilplaat heeft een witte plaat voor lichte bestrating en een zwarte plaat voor donkere stenen. Uiteraard zorgt de bestrater ook voor een juist afschot voor de afwatering.

Tuinbestrating Helmond

De term tuinbestrating staat voor alle vormen van bestrating die in de tuin plaats kunnen vinden. Het gaat dan niet alleen om het bestraten van een deel van de tuin met tuintegels, maar ook om het creëren van een tuinpad door de borders. Het uitvoeren van een tuinbestrating is relatief eenvoudig, omdat dit vaak direct op de ondergrond kan worden aangebracht. Wilt u weten welke soorten tuinbestrating er bestaan, en welke totaalprijzen er gelden voor het bestraten van uw tuin in Helmond en voor de tuintegels? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Tuinbestrating aanleggen

Laat eerst een ontwerp aanleggen. Vooral wanneer u diverse terrassen wilt bestraten met legverbanden is dit verstandig. Net als bij sierbestrating zorgt de stratenmaker uit Helmond er eerst voor dat de ondergrond juist is. Voor tuinbestrating is er meestal een zandbed van 20 centimeter nodig. Voor opritbestrating is een verharding verstandig van de ondergrond, zodat het genoeg draagkracht heeft. Daarna brengt hij de stenen of tegels aan met een klein afschot voor de afwatering. Na het bestraten is het tijd voor het aftrillen van de bestrating met een trilplaat.

Soorten tegels

Wanneer u nieuwe bestrating nodig heeft, bent u natuurlijk ook benieuwd naar de kostprijzen van de stenen en tegels.

Natuursteen is de duurste soort, maar deze gaan ook zeer lang mee en zijn duurzaam. Voor opritten wordt er vaak gekozen voor waaltjes of klinkerstenen, maar ook binnen deze stenen zijn er weer varianten. Denk hierbij aan nieuw en oud gebakken en getrommelde steensoorten.

Betonbestrating is ook zeer populair in Helmond. Deze bestrating is namelijk door het productieproces een stuk goedkoper. Bekijk de prijstabel voor alle gemiddelde aanschafprijzen per steen- of tegelsoort.

Kosten stenen en tegels voor bestrating

Soort steen/tegel Prijs per m² *
Natuursteen €30,- tot €65,-
Betonbestrating €15,- tot €35,-
Oud gebakken klinkers €20,- tot €100,-
Nieuwe gebakken klinkers €25,- tot €40,-
Waaltjes €30,- tot €45,-

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw, maar exclusief arbeidskosten voor het leggen. Exacte prijs weten? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan.

natuursteen bestrating Helmond

Natuursteen tegels

Wij noemden hierboven al dat terrastegels van verschillende materialen kunnen worden gemaakt. Eén van deze materialen is natuursteen. Tegels die van natuursteen worden gemaakt hebben als grote voordeel dat zij een prachtig oppervlak hebben, met een uniek design in verschillende kleuren. Geen enkele natuursteen is gelijk, en uw terras zal dan ook een zeer aantrekkelijke uitstraling krijgen. Natuurstenen tegels vormen bovendien niet alleen een geschikte keuze voor de bestrating van terrassen en tuinen, ook voor vloerbedekking is dit een uitstekende oplossing. De gemiddelde kostprijzen voor natuursteentegels liggen tussen de €30,- en de €65,- per vierkante meter. Deze bestratingsprijzen zijn vaak wat hoger, maar ze gaan lang mee, zijn uniek, kleurvast en blijven lang mooi.

betontegels

Betontegels

Betontegels zijn één van de goedkoopste steensoorten. Ze kosten namelijk gemiddeld tussen de €15,- tot de €35,- per vierkante meter. Tegels zijn er in allerlei verschillende formaten en kleuren. Bijvoorbeeld grote tuintegels, maar ook kleinere stenen. Tijdens het productieproces worden er grond- en kleurstoffen aan toegevoegd, hierdoor zijn er allerlei kleuren verkrijgbaar.

Goedkope betontegels hebben een hoge draagkracht, gaan lang mee en zijn zeer sterk. Het beton laat bovendien water door, vooral wanneer de stenen geplaatst worden op waterdoorlatend gestabiliseerd zand. Dit heeft als voordeel dat u niet te maken heeft met grote waterplassen of vorstschade.

Bestraten met waaltjes

Waaltjes worden vaak klinkerstenen genoemd en dat is niet heel vreemd. Waaltjes zijn namelijk een type klinkerstenen. Ze zijn echter iets langer en dunner dan het standaardformaat klinker. Een waaltje is gemiddeld 20 centimeter lang en 5 centimeter breed. De hoogte ligt tussen de 5 tot 8 centimeter. In één vierkante meter passen 100 waaltjes. De goedkope klinkerstenen met het waalformaat zijn zeer geschikt voor sierbestrating en tuinbestrating. Zelfs ronde bestrating is mogelijk! Waaltjes worden vaak getrommeld voor een authentieke uitstraling.

Gebakken klinkers Helmond

Wie een oprit wil aanleggen doet er goed aan om te kiezen voor goedkope gebakken klinkers. Gebakken bestrating wordt in ovens op een continue temperatuur van 1200 graden Celsius verhit. Tijdens dit bakproces wordt het oppervlak slijtvast gemaakt, en zullen hierna temperatuur- en weerwisselingen geen invloed meer hebben op de duurzaamheid van de klinkerstenen. Klinkers kunt u bij de meeste leveranciers uit Helmond zowel in oud gebakken als nieuw gebakken variant bestellen. Desgewenst kan een stratenmaker de klinkerstenen voor u op de straat leggen.

oud gebakken bestrating Helmond

Oud gebakken bestrating

Oud gebakken klinkers verschillen in eigenschappen weinig van de nieuwe variant. Het grote verschil is dat bij de oud gebakken variant het oppervlak van de klinkerbestrating niet één kleur heeft, maar meerdere kleurschakeringen. Dit komt doordat in de traditionele ovens die op hout of kolengestookt werden, geen vaste temperatuur mogelijk was. Door uw oprijlaan of terras met oud gebakken klinkers te bestraten creëert u een authentieke uitstraling die velen zullen waarderen. Bij vrijwel elke leverancier uit Helmond is het mogelijk om beide varianten kleiklinkers te bestellen. De totaalprijs voor deze klinkerbestrating is gemiddeld tussen de €20,- tot €100,- per vierkante meter.

bestrating

Nieuw gebakken klinkers

Oud gebakken klinkers worden in een oven gestookt met kolen en hout gemaakt. Nieuw gebakken klinkerstenen worden in een fabriek op constante temperatuur geproduceerd. Het voordeel is dat elke lading er precies hetzelfde uitziet, omdat de temperatuur steeds hetzelfde is.

Het productieproces gaat bovendien een stuk sneller, waardoor de stenen goedkoper zijn. Gemiddeld kosten ze €25,- tot €40,- per vierkante meter. Door het proces missen ze echter de authentieke uitstraling van oudere klinkerstenen. Daarom worden ze vaak getrommeld. Door het trommel breken de randjes en hoekjes af en krijgt u een oudere uitstraling.

Hoe wordt een oprit aangelegd?

Bekijk in deze timelapse video hoe stratenmakers een nieuwe oprit inclusief nieuwe voortuin aanleggen.

Wilt u bestrating laten aanleggen met oud of nieuw gebakken klinkers?

U bespaart tot wel 40% op de kostprijs door prijsoffertes te vergelijken!

Extra materialen die de prijs van bestrating bepalen

De totaalprijzen voor nieuwe bestrating zijn afhankelijk van de grootte van het oppervlak, de steen- of tegelsoort en extra materialen.

Opsluitbanden om te zorgen dat de bestrating op zijn plaats te houden kosten gemiddeld €2,- tot €5,- per meter.

Uiteraard heeft u ook voeg- en ophoogzand nodig. Dit kost per kubieke meter, het wordt geleverd in grote zakken, €50,- tot €70,-. Afscheidingsbanden, ook wel palissaden genoemd, kosten €10,- tot €30,- per meter. Tot slot moet u rekening houden met een gemiddelde kostprijs van €10,- tot €12,- per m² wanneer u grind of split wilt gebruiken.

PExtra materialen voor bestrating in 2024

Soort steen/tegel Prijs*
Opsluitbanden €2,- tot €5,- per meter
Afscheidingsbanden (palissaden) €10,- tot €30,- per meter
Voeg- en ophoogzand €50,- tot €70,- per m³
Grind/split €10,- tot €12,- per m²

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw, maar exclusief arbeidskosten voor het leggen. Exacte prijs weten? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan.

Opsluitbanden en palissaden

Eén van de risico’s bij het bestraten is het verzakken van de stenen. Om te voorkomen dat de stenen naar de zijkant verzakken is het plaatsen van opsluitbanden of palissaden een oplossing. Zowel opsluitbanden als palissaden zorgen ervoor dat de klinkerstenen of terrastegels tegen elkaar blijven liggen en er geen kieren ontstaan. In het grootste gedeelte van de gevallen zullen banden voldoende ondersteuning bieden, bij een groot hoogteverschil is het noodzakelijk om gebruik te maken van palissaden. De kostprijzen voor opsluitbanden zijn gemiddeld €2,- tot €5,- per meter. Palissaden zijn iets duurder, namelijk €10,- tot €30,- per meter.

Voeg- en ophoogzand

Voor het ophogen of egaliseren gebruikt de stratenmaker speciaal zand. Na het bestraten vult hij de voegen met voegzand. Dit is belangrijk voor de stevigheid van de bestrating en helpt tegen verzakken. Ophoog- en voegzand bestaat uit ongezeefd zand met allerlei korrelgroottes. Van zeer fijn zand, tot hele kleine steentjes. Dit zand wordt ook wel brekerzand genoemd. De korrelgroottes zorgen ervoor dat er water doorheen kan lopen, maar voorkomen ook de groei van onkruid. U koopt het zand in grote zakken. Per m³ kost het €50,- tot €70,-.

Grind

Wilt u zeker weten dat er geen onderhoud nodig is aan uw tuin? Overweeg dan om een tuinbestrating toe te passen met grind. Siergrind vraagt vrijwel geen onderhoudstijd, mits er onder de grindlaag een juiste afwatering is aangelegd, en u een onkruidwerend zeil heeft laten aanleggen. Kiest u voor deze vorm van tuinbestrating? Dan moet u vervolgens kiezen uit de vele grindsoorten die worden aangeboden. Alternatieven voor grind zijn bovendien kiezels en split, afhankelijk van uw wensen op het gebied van duurzaamheid en budget zijn deze materialen een goed alternatief. Een grindlaag kost €10,- tot €12,- per vierkante meter.

Totaalkosten bestrating

Zoals u heeft gelezen bestaan de totaalkosten voor bestrating uit allerlei onderdelen. Het is daarom lastig om een exacte totaalprijs te geven. Gemiddeld moet u ongeveer denken aan €960,- voor 20 vierkante meter betonbestrating.

De betontegels kosten rond de €400,-, het benodigde zand €200,- en de arbeidskosten zijn ongeveer €360,-. Deze gemiddelde totaalprijs is zonder de eventuele voorrijkosten. Wist u dat u kunt besparen op de voorrijkosten? Kies dan een stratenmaker uit de regio van Helmond!

Op zoek naar een goedkope stratenmaker voor uw bestrating?

Vul dan het offerteformulier in en ontvangt gratis offertes met scherpe prijzen!

Welke werkzaamheden verricht de stratenmaker?

Het leggen van bestrating is een klus die veel mensen onderschatten. Voor uw tuin en oprit is het essentieel dat de bestrating na vele jaren van intensief gebruik nog steeds kaarsrecht ligt. Ook moet de afwatering in orde zijn. De stratenmakers uit ons netwerk hebben vele jaren ervaring en weten precies hoe ze het moeten aanpakken. Van het voorbereiden van de ondergrond, tot het leggen van de sierbestrating in een prachtig bestratingsverband: u bent bij onze vakmannen aan het juiste adres. Dus bespaar u een blessure en schakel een stratenmaker is. Besparen op bestratingskosten? Vergelijk gratis offertes!

Navigeer naar: Oprit bestraten | Terras bestraten | Tuinpad aanleggen | Kasseien leggen | Steenkorven plaatsen

oprit bestraten Helmond

Oprit bestraten Helmond

Is de opritbestrating verzakt en wilt u graag de oprijlaan opnieuw bestraten? Dan dient u eerst te zorgen voor een goede ondergrond. Om de draagkracht van het oppervlak te verbeteren dient u een aangetrilde zandlaag aan te brengen. Daarnaast moet ook het verloop van de afwatering kloppen, voordat u de klinkers kunt plaatsen. Wij adviseren vaak om de bestrating van oprijlanen over te laten aan een erkend stratenmaker uit Helmond. Deze zal zowel de grondwerken als de aanbrengen van de stenen zelf vakkundig voor u afhandelen.

terras bestraten

Terras bestraten Helmond

Eén van de vormen van sierbestrating die wij regelmatig toepassen is het bestraten van terrassen. Het aanleggen van terrassen vraagt om enige voorbereiding. Zo dient u ook bij het bestraten van het terras de afwatering goed te regelen. Het leggen van de tuintegels kan in verschillende legverbanden. Door te variëren in het legverband is er met dezelfde soort tuintegels een heel ander terras te creëren. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen tuintegels in het halfsteensverband, of juist betontegels in het elleboogverband. Alles is mogelijk.

tuinbestrating Helmond

Tuinpad aanleggen

Wanneer wij spreken over een tuinbestrating, dan denken veel klanten aan het bestraten van de volledige tuin met betontegels of andere tuintegels. Met de term tuinbestrating kan men echter ook het leggen van een tuinpad bedoelen. Het aanleggen van een tuinpad is op twee manieren mogelijk: met stevige tuintegels, voor een voordeur pad, of met grind en andere soorten sierbestrating, als het gaat om een tuinpad langs de bloemborders. Het grote voordeel van een tuinpad is dat dit weinig voorbereidende werkzaamheden vraagt. Plaats bij het gebruik van grind wel eerst een zeil.

kasseien leggen

Kasseien leggen

Bent u van plan om de oprit opnieuw te bestraten, maar vindt u de standaard kleiklinkers en betontegels geen mooi gezicht? Overweeg dan eens de mogelijkheden van kasseien. Ze staan in Nederland ook wel bekend als kinderkopjes, door de bolle bovenkant. Door deze bolle bovenzijde en de niet-egale vorm van de (natuursteen) kasseien is het lastiger deze te leggen. Wij adviseren daarom om de hulp van een erkend stratenmaker in te roepen voor deze vorm van bestrating. Bij het aanleggen van een kasseien oprit gebruikt men een speciale kassei-hamer.

Steenkorven plaatsen

Steeds vaker horen wij van klanten dat zij een alternatief zoeken voor de standaard schutting als tuin afscheiding. Steenkorven vormen hiervoor een mogelijke oplossing. Steenkorven worden ook wel schanskorven genoemd, en bestaan uit metalen rasters die u kan vullen met verschillende materialen. Een steenkorf is in
vrijwel alle maten te bestellen bij een leverancier uit Helmond. Het verschilt een beetje per afmeting of het noodzakelijk is hiervoor een extra fundament te graven. Lage schanskorven kunt u eventueel toepassen als afscheiding voor bloembakken. Wij informeren u desgewenst graag over de kosten.

Een stratenmaker legt vakkundig oprit- en terrasbestrating aan.

Bespaar tot wel 40% op de totaalprijs en vergelijk gratis goedkope offertes!

Grondwerken

De term grondwerken is een term die men gebruikt voor verschillende klussen rondom huis. Bij de grondwerken hoort bijvoorbeeld het nivelleren van een tuin, het verwijderen van overtollige grond, of het verzetten van grond. Dit betekent dat u de hulp zou kunnen inroepen van een grondwerken professional voor het voorbereiden van de ondergrond bij het aanleggen van opritten. Omdat de grondwerken grote machines en speciale gereedschappen vereisen, bent u dankzij de grondwerken professional zeker van een goede voorbereiding, en voorkomt u afwateringproblemen. De kosten hangen af van de klusduur.

Hoe zelf een terras aanleggen?

Van plan om een terras aan te leggen? Dan is het verstandig om eerst een ontwerp te maken. Dit helpt u niet alleen bij het bestraten, maar ook hoeveel stenen en zand u nodig heeft. Het is ook erg belangrijk dat u een stevige ondergrond legt met de juiste dikte. Breng tevens een kleine helling aan, een afschot, zodat het water goed wegloopt. Zet het ontwerp daarna uit met piketpaaltjes en begin met het bestraten. Voor het bestraten is niet elke steensoort geschikt. Voor opritten moet u bijvoorbeeld geen dunne en grote tegels gebruiken vanwege onvoldoende draagkracht. Met een stratenmaker uit Helmond bent u verzekerd van het beste resultaat!

Hoe een goede stratenmaker vinden?

Wij hebben nog een aantal handige tips voor u om de beste stratenmaker uit Helmond te kiezen. Bekijk bijvoorbeeld altijd de totaalprijzen en de voorwaarden. Wat is er bijvoorbeeld bij deze totaalprijs inbegrepen? En hoe hoog zijn de voorrijkosten?

Let ook op eventuele keurmerken, zoals het keurmerk van VHG. Over dit keurmerk dat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit vindt u meer informatie op vhg.org.

De Vereniging Modern Straatwerk geven ook keurmerken af aan bestratingsbedrijven. Bijvoorbeeld voor duurzame bedrijven met uitstekende service. Ga naar modernstraatwerk.nl voor meer informatie.

Tot slot is er nog een speciale brancheorganisatie, genaamd OBN. OBN controleert haar leden op kwaliteit, diploma’s en bestraten. Kijk naar obn.nl.

Waarom een stratenmaker uit Helmond inschakelen?

Bestraten is zwaar werk en vereist vakkennis en ervaring. Schakel daarom altijd een bestratingsbedrijf uit Helmond of omgeving in voor het bestraten van uw tuin, terras of oprit. De klus gaat dan sneller dan wanneer u het zelf doet. Bovendien hoeft u geen duur gereedschap of andere materialen te kopen. Het bestratingsbedrijf zorgt voor een goede ondergrond, vakkundige bestrating en eventueel kleine hovenierswerken. Dit zijn de voordelen:

  • Het bestraten gaat een stuk sneller door de ervaring en kennis van de stratenmakers.
  • U hoeft zelf het zware werk niet te doen.
  • Het bestratingsbedrijf regelt de afvoer van de oude bestrating.
  • De stratenmaker geeft u graag deskundig advies over de mogelijkheden en geschikte steensoorten.
prijs bestrating Helmond

Prijzen van bestratingsbedrijven uit Helmond vergelijken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor goedkope sierbestrating bij uw woning in Helmond? Hebt u een vraag over het leggen van betontegels of grind in de tuin? Of wilt u weten wat de kostprijs is voor een bestrating klus bij u thuis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Geef op het offerteformulier aan naar welke soort bestrating u exact op zoek bent, en wat uw maximale budget is. U ontvangt vervolgens een aantal vrijblijvende offertes van professionals uit Helmond. Het is aan u om deze te vergelijken op basis van kostprijs en aanbod. Bent u in plaats van een stratenmaker op zoek naar een hovenier? Ook hoveniers uit de omgeving Helmond zijn in ons netwerk actief.