Vakkundig bestrating laten leggen?

Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten!

Stratenmaker Weesp

Schakel een stratenmaker uit Weesp in voor het bestraten van uw oprit, tuin of terras. Vind hier meer informatie over het uurtarief van een stratenmaker en de overige kosten voor het bestraten. Uiteraard geven we u ook een aantal tips hoe u bespaart op de totaalprijs en hoe u de beste stratenmaker kiest. Wilt u gelijk vrijblijvende offertes ontvangen?

Start gratis offerteaanvraag.

Wist u dat niet alle tegels geschikt zijn voor opritbestrating? Of dat u de keuze heeft uit allerlei verschillende soorten stenen en tegels voor bestrating? Denk aan klinkers, sierbestrating, tegels van beton of natuursteen. U leest alles over tuinbestrating op deze pagina!

Hoge kwaliteit bestrating in Weesp, scherpe prijzen

Vul het offerteformulier in voor gratis en vrijblijvende offertes van stratenmakers uit de regio Weesp. U ontvangt spoedig een aantal aanbiedingen voor uw tuinbestrating of sierbestrating. Met een stratenmaker van een bestratingsbedrijf bent u verzekerd van deskundige hulp en uitstekende kwaliteit. De voordelen op een rij:

  • U ontvangt snel meerdere offertes van specialisten.
  • Het kiezen van een ervaren stratenmaker is zeer eenvoudig.
  • U weet zeker dat u niet te veel betaalt voor het bestraten door een bestratingsbedrijf.
stratenmaker Weesp

Kosten bestrating Weesp

De tarieven voor het inzetten van een stratenmaker uit Weesp hangen af van verschillende factoren. Het gemiddelde uurtarief van een stratenmaker ligt tussen de €30,- en de €60,-. Soms rekent een stratenmaker geen uurtarief, maar een tarief per vierkante meter. Dit is gemiddeld €10,- tot €20,- per m². De totaalprijs wordt beïnvloed door de prijsconstructie, de tegels en de stenen, het oppervlakte en het type bestrating. Bestrating in een ingewikkeld legverband is bijvoorbeeld duurder dan wanneer ze halfsteens neergelegd worden. Houd daarnaast nog rekening met de voorrijkosten. Door een stratenmaker in de buurt te kiezen bespaart u op deze voorrijkosten.

Wat kost een stratenmaker in 2024?

Kosten stratenmaker voor bestraten inhuren Prijs *
Kosten stratenmaker per uur €30,- tot €60,-
Kosten stratenmaker per m² €10,- tot €20,-
Voorrijkosten per km €0,25 tot €0,40

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Exacte prijs weten? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan.

Prijs per uur of per m² voor bestraten afspreken?

Er zijn verschillende methodes om de totaalprijs voor een bestratingsbedrijf te berekenen. De stratenmaker rekent een tarief per uur of een totaalprijs per vierkante meter. Van tevoren bespreekt u met het bestratingsbedrijf welke prijsconstructie er gehanteerd wordt. Kies bijvoorbeeld voor een constructie per vierkante meter wanneer het gaat om een groot oppervlak of wanneer er een ingewikkeld legverband gebruikt wordt. Het voordeel is dat u vooraf de totaalprijs weet en dat u niet te maken heeft met onverwachte hogere kosten wanneer een klus wat langer duurt. Bij kleinere klussen rekent een stratenmaker meestal met een tarief per uur.

kosten stratenmaker Weesp

Wilt u besparen op de totaalprijs van een stratenmaker?

Vul dan het offerteformulier in en weet zeker dat u niet te veel betaalt!

Vormen van bestraten

Een stratenmaker legt vakkundig verschillende soorten bestratingen. Denk hierbij aan het bestraten van opritten en terrassen, maar ook tuinbestrating en sierbestrating. Een bestratingsbedrijf maakt bijvoorbeeld vaak gebruik van verschillende steensoorten en legverbanden met sierbestrating. Het voordeel van een bestrate tuin is dat het veel minder onderhoud vergt. De meeste stratenmaker hebben ook kennis van hovenierswerken en doen hier ook kleine klussen in. Zo kunt u bijvoorbeeld tuinbestrating laten combineren met stukken groen.

sierbestrating Weesp

Sierbestrating Weesp

Wie een tuin of terras wil bestraten en op zoek is naar de juiste tuintegels, kan het beste op zoek naar sierbestrating. De term sierbestrating staat voor alle vormen van bestrating waarbij de stratenmaker niet enkel klinkerstenen in een standaard visgraatverband legt, maar gebruik maakt van verschillende kleuren of een speciaal ontwerp. Sierbestrating is vaak iets duurder dan gewoon bestraten, maar levert wel een uniek resultaat op. Wilt u graag zelf de sierbestrating plaatsen? Laat u dan op voorhand goed informeren over de mogelijkheden voor sierbestrating en noodzakelijke voorbereidende werkzaamheden.

sierbestrating aanleggen

Hoe wordt sierbestrating aangelegd?

Bij sierbestrating wordt er meestal gebruik gemaakt van legverbanden. Bijvoorbeeld een wildverband of een visgraatverband. Overleg voor het bestraten uw wensen en eisen met de stratenmaker en laat een ontwerp maken. Vooral wanneer u gebruik wilt maken van verschillende steensoorten is het verstandig om een tuinontwerp te laten maken. De bestrater maakt eerst de ondergrond egaal, soms moet hij hiervoor gedeeltes ophogen. Daarna begint hij met het bestraten. De bestrating wordt neergelegd met een afschot. Dit is een zeer kleine helling, meestal maar één of twee centimeter, zodat het water goed kan weglopen.

Tuinbestrating Weesp

In Weesp is het steeds gebruikelijker om een deel van de tuin te bestraten met tuintegels. Het kiezen voor nieuwe tuinbestrating brengt diverse voordelen met zich mee, de grootste hiervan dat u geen tijd meer kwijt bent aan het bijhouden van de tuin. Een tuinbestrating kan verschillende vormen aannemen. Zo kunt u met tuintegels een klein terrasje creëren in de tuin, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor een sierbestrating van grind, kiezels of split. Een tuinbestrating met tuintegels dient u op de juiste wijze te laten afhandelen om wateroverlast en verzakking te voorkomen.

Tuinbestrating aanleggen

Laat eerst een ontwerp maken van de tuinbestrating. Daarna begint de vakman uit Weesp met het leggen van de juiste ondergrond. Een dikte van 20 centimeter is meestal voldoende voor tuinbestrating. Op de ondergrond plaatst het bestratingsbedrijf de stenen en tegels. Het plaatsen van grote terrastegels of tuintegels gaat veel sneller dan wanneer er kleine waaltjes gebruikt worden. Na het bestraten is het tijd voor het invegen en intrillen van de stenen. Voor het intrillen gebruikt hij een speciale trilmachine en trilplaat. De bestrating blijft dan beter liggen en verschuift minder snel.

Soorten tegels

Wanneer u nieuwe bestrating gaat aanleggen, zult u zien dat u de keuze heeft uit allerlei soorten tegels en stenen. De kostprijs voor de stenen en tegels wordt voornamelijk bepaalt door het materiaal wat er gebruikt wordt. Waaltjes en klinkerbestrating hebben een authentieke uitstraling. Ze worden vaak getrommeld voor een mooi authentiek effect.

De randjes en hoekjes breken namelijk af door het trommelen en dit geeft ze een uniek karakter. Eén van de goedkoopste soorten bestratingen, is betonbestrating. Tot slot is het ook mogelijk om te kiezen voor natuursteen voor tuintegels.

Kosten stenen en tegels voor bestrating

Soort steen/tegel Prijs per m² *
Natuursteen €30,- tot €65,-
Betonbestrating €15,- tot €35,-
Oud gebakken klinkers €20,- tot €100,-
Nieuwe gebakken klinkers €25,- tot €40,-
Waaltjes €30,- tot €45,-

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw, maar exclusief arbeidskosten voor het leggen. Exacte prijs weten? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan.

natuursteen bestrating Weesp

Natuursteen tegels

Wij noemden hierboven al de verschillende tegelsoorten die u kunt gebruiken voor het leggen van een terras. Naast keramische- en betontegels hebt u echter nog een optie: ook natuursteen wordt gebruikt als basismateriaal voor sierbestrating. Natuursteen heeft als voordeel dat het altijd een uniek oppervlak heeft, en daarmee nooit een standaard aanblik biedt. Natuursteen heeft echter wel iets hogere kosten dan de standaard tuintegels. Om beschadigingen aan het oppervlak te voorkomen raden wij bovendien een goede coating aan. Een stratenmaker zal de natuursteen sierbestrating snel en vakkundig voor u plaatsen. De gemiddelde totaalprijzen voor natuursteen liggen tussen de €30,- en de €65,- per vierkante meter.

betontegels Weesp

Betontegels

Eén van de grootste voordelen van betontegels is dat ze goedkoop zijn. Dit heeft te maken met het productieproces. Betontegels hoeven bijvoorbeeld niet gebakken te worden zoals klinkerstenen of waaltjes. Tijdens het productieproces worden er grond- en kleurstoffen aan toegevoegd. Hierdoor zijn betontegels in verschillende kleuren verkrijgbaar, van zeer licht tot zeer donker. Betontegels zijn daarnaast sterk en hebben een hoge draagkracht. Dit maakt ze niet alleen geschikt voor terrassen, maar ook voor opritten. Betontegels die geplaatst zijn op waterdoorlatend gestabiliseerd zand laten veel water door, waardoor u geen last heeft van waterplassen na een fikse regenbui. De gemiddelde kosten zijn €15,- tot €35,- per vierkante meter.

Bestraten met waaltjes

Waaltjes hebben een gemiddelde totaalprijs tussen de €30,- tot €45,- per vierkante meter. Waaltjes worden ook vaak klinkerstenen genoemd, maar er is een klein verschil. Een waaltje is namelijk wat langer en dunner dan een normale klinker. Een waaltje is 20 centimeter lang, 5 centimeter breed en tussen de 5 en 8 centimeter hoog. Voor het bestraten van opritten worden stenen van ongeveer 8 centimeter hoog gebruikt, want deze zijn zeer stevig. Waaltjes zijn in Weesp zeer populair. Door de vorm zijn ze in allerlei legverbanden te gebruiken, ook voor ronde sierbestrating, en ze hebben een natuurlijke en authentieke uitstraling.

Gebakken klinkers Weesp

Voor het aanleggen van een oprit bestaan er verscheidene soorten klinkers. De meest gebruikelijke steensoort voor het aanleggen van straten zijn gebakken klinkers. Deze bestrating wordt gemaakt door de klinkerstenen in een continue temperatuur van 1200 graden Celsius te bakken. Het voordeel van dit bakproces is dat ze slijtvast worden, en niet beschadigd raken door wisselende weersomstandigheden. Bent u van plan om klinkerbestrating te leggen? Kies dan voor één van de varianten uit dit bakproces, voor een gegarandeerd duurzaam resultaat tegen lage totaalprijzen!

oud gebakken bestrating Weesp

Oud gebakken bestrating

Naast de nieuwgebakken klinkers, bestaan er ook speciale oud gebakken klinkerbestrating verkrijgbaar bij menig leverancier uit Weesp. Deze tegels worden gebakken in wisselende temperaturen, om hetzelfde effect te creëren als tijdens het bakken met hout of kolengestookte ovens. De wisselende temperaturen zorgen ervoor dat de klinkerstenen verschillende kleuren hebben, wat een authentieke uitstraling biedt. Hebt u vragen over het leggen van de stenen of de voorbereiding die nodig is voor een juiste tuinbestrating? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Houd rekening met een gemiddelde kostprijs van €20,- tot €100,- voor oude klinkers.

bestrating Weesp

Nieuw gebakken klinkers

Het verschil tussen oud en nieuw gebakken klinkers komt door het productieproces. Oud gebakken klinkers worden gebakken in een steenoven met hout en kolen en nieuwgebakken klinkerbestrating in een moderne oven. Deze klinkers missen hierdoor de kleurschakeringen, want de temperatuur is constanter dan in een ouderwetse steenoven. Daarnaast zijn ze vaak wat strakker. Door ze te trommel krijgen ze een authentieke uitstraling, want hierdoor breken de randjes licht af. De kosten voor deze klinkers zijn een stuk goedkoper dan oude, namelijk rond de €25,- tot €40,- per vierkante meter.

Hoe wordt een oprit aangelegd?

Bekijk in deze timelapse video hoe stratenmakers een nieuwe oprit inclusief nieuwe voortuin aanleggen.

Ga ook voor de authentieke uitstraling van oud gebakken klinkers!

Laat ze leggen door een stratenmaker uit Weesp tegen de beste totaalprijs.

Extra materialen die de prijs van bestrating bepalen

De totaalprijs wordt door allerlei factoren beïnvloed. Eén van deze factoren is het extra materiaal wat nodig is voor het bestraten.

Voeg- en ophoogzand heeft u bijvoorbeeld nodig voor de juiste ondergrond en het invegen.

Het zand wordt geleverd in grote zakken en kost €50,- tot €70,- per m³.

Opsluitbanden koopt u al voor gemiddeld €2,- tot €5,- per meter. In de prijstabel ziet u nog meer gemiddelde prijzen voor afscheidingsbanden en grind of split.

Extra materialen voor bestrating in 2024

Soort steen/tegel Prijs*
Opsluitbanden €2,- tot €5,- per meter
Afscheidingsbanden (palissaden) €10,- tot €30,- per meter
Voeg- en ophoogzand €50,- tot €70,- per m³
Grind/split €10,- tot €12,- per m²

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw, maar exclusief arbeidskosten voor het leggen. Exacte prijs weten? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan.

Opsluitbanden en palissaden

Bij het bestraten van opritten en tuinen hebt u niet alleen stenen nodig, u dient ook andere producten aan te schaffen voor een goed resultaat. Eén van de producten die u niet moet vergeten te bestellen zijn opsluitbanden of palissaden. Opsluitbanden en palissaden zorgen ervoor dat de bestrating niet naar de zijkant zal wegzakken. Het verschil tussen opsluitbanden en palissaden is de hoogte tot waarin u deze kunt bestellen. Deze banden vormen in de meeste gevallen een juiste keuze om de stenen te bevestigen. Bij een sterk hoogteverschil vormen palissaden echter een betere keuze. Palissaden of afscheidingsbanden kosten gemiddeld €10,- tot €30,- per meter. Opsluitbanden zijn goedkoper, deze hebben namelijk gemiddelde prijzen tussen de €2,- tot €5,- per meter.

Voeg- en ophoogzand

Voeg- en ophoogzand wordt geleverd in grote zakken per kubieke meter. De totaalkosten zijn gemiddeld €50,- tot €70,- per m³. Voor het ophogen en gereedmaken van de ondergrond heeft u meer zand nodig, dan voor het voegen na het bestraten.

Het zand bestaat zowel uit fijn zand als uit kleine steentjes. De verschillende korrelgroottes zorgt ervoor dat de bestrating goed blijft liggen, maar dat water ook kan blijven weglopen.

Een ander voordeel is dat voegzand de groei van onkruid tegenhoudt. Onkruid ziet er niet mooi uit, maar duwt de bestrating ook uit elkaar.

Grind

Het aanleggen van tuinen kost veel tijd, en ook het onderhouden is tijdsintensief. Een alternatief voor het aanleggen van een bloementuin is het plaatsen van tuinbestrating. Eén van de materialen waarmee een tuinbestrating is uit te voeren is grind. U hoeft niet per se in de standaard grijze variant te bestellen, men levert ook gekleurde fijne korrels. Door onder de grindlaag een onkruidwerend zeil te leggen voorkomt u bovendien ook dat er op de langere termijn toch groen tussen het grind groeit. Een stratenmaker uit Weesp kan eventueel het grind voor u plaatsen. De totaalkosten voor een grindlaag of splitlaag is ongeveer €10,- tot €12,- per m².

Totaalkosten bestrating

Benieuwd wat de totaalprijs is voor bestrating? De kostprijs is afhankelijk van allerlei invloeden, denk aan het uurtarief, de steensoort en de grootte van het te bestraten oppervlak.

Voor het bestraten van 20 vierkante meter moet u rekening houden met een kostprijs van rond de €360,- voor de arbeidskosten. De betonbestrating kost gemiddeld €400,- en voor het zand betaalt u ongeveer €200,-. De totaalkosten voor deze bestrating is dan ongeveer €960,-.

Vind eenvoudig en snel een goedkope stratenmaker uit de regio Weesp!

Betaal niet te veel door offertes van specialisten te vergelijken.

Welke werkzaamheden verricht de stratenmaker?

U overweegt nieuwe bestrating? Verstandig, de sfeer in uw tuin wordt immers voor een groot gedeelte bepaald door de bestrating. Naast deze esthetische functie moet de bestrating uiteraard ook jarenlang meegaan. Verzakkingen of slechte afwatering moet u voorkomen. De ervaren stratenmaker uit ons netwerk helpt u daarom graag. U ontvangt waardevol advies over de soorten bestrating. Daarnaast verzorgt de stratenmaker het grondwerk en natuurlijk het professioneel bestraten van uw oprit en/of tuin. Dus bespaar u rugklachten en een weekend bestraten, schakel een ervaren stratenmaker uit Weesp in! Besparen op de totaalprijs? Vergelijk gratis offertes.

Navigeer naar: Oprit bestraten | Terras bestraten | Tuinpad aanleggen | Kasseien leggen | Steenkorven plaatsen

oprit bestraten Weesp

Oprit bestraten Weesp

Het bestraten van een oprit is een klus die u eigenlijk moet overlaten aan een erkend stratenmaker uit Weesp. Dit komt doordat het bestraten van een oprijlaan een goede voorbereiding vraagt. Voordat u de klinkerbestrating of goedkope betontegels kunt leggen moet eerst een getrilde ondergrond worden gelegd, en moet u ook de afwatering goed regelen. Als alle voorbereidende werkzaamheden zijn uitgevoerd is het tijd om de stenen voor de oprit te leggen. Wij adviseren om voor een optimaal resultaat ook het klinkeroppervlak te trillen. Dit zal de draagkracht van de oprit bevorderen.

terras bestraten Weesp

Terras bestraten Weesp

Het aanleggen van terrassen kan op verschillende manieren. Zo is het een optie om een terras te creëren met goedkope houten vlonders, maar vormen ook tuintegels een uitstekende oplossing. Het plaatsen van tuintegels (keramische, natuursteen en betontegels) valt eveneens onder de term sierbestrating. Wilt u zelf uw terras aanleggen? Zoek dan goed uit in welk verband u de terrastegels wilt leggen. U hebt onder andere de keuze uit een blokverband, elleboogverband en een halfsteensverband. Een stratenmaker kan u desgewenst van meer informatie voorzien over de mogelijke legverbanden en de beschikbare opties.

tuinbestrating Weesp

Tuinpad aanleggen

Bij de term tuinbestrating denken de meeste mensen aan het zetten van tuintegels in de gehele tuin, of het creëren van een grindlaag. Bij de tuinbestrating hoort echter ook het aanleggen van een tuinpad dwars door de bestaande tuin. Een tuinpad is te bestraten met tuintegels, onder meer met natuursteen- en betontegels. Een tuinpad is echter ook te voorzien van kiezels of houtsnippers. Dit is een oplossing wanneer het gaat om een tuinpad dwars door de tuin heen. De kosten voor het tuinpad hangen vooral af van het gekozen basismateriaal.

kasseien leggen Weesp

Kasseien leggen

Voor de bestrating van een oprit bestaan er diverse geschikte materialen, waaronder de al genoemde klei- en betonklinker. Een andere optie is het gebruik van kasseien. Kasseien staan in Nederland ook wel bekend als kinderkopjes, vanwege de bolle bovenkant. Bestrating met deze stenen is iets ingewikkelder dan de standaard straatstenen. Dit komt doordat ze geen egale vorm hebben. Voor het plaatsen van de kasseibestrating vlakt men daarom de onderliggende zandlaag niet af, maar werkt men met een kassei-hamer om in het zand een stevige basis te maken voor de kasseien.

Steenkorven plaatsen

Voor de afscheiding van particuliere tuinen bestaan er diverse opties. Waar de meeste mensen kiezen voor goedkope schuttingen, is het tevens een mogelijkheid steenkorven te laten plaatsen. Steenkorven worden ook wel schanskorven genoemd. Ze bestaan uit een raster van gegalvaniseerd metaal, wat betekent dat de
steenkorven een goede bestendigheid hebben tegen de weersinvloeden. De kosten voor een steenkorf hangen af van de exacte afmetingen, en het materiaal dat u erin plaatst. In sommige gevallen is het noodzakelijk om de schanskorven in te graven. Hierdoor blijven zij steviger staan.

Is de bestrating van uw oprit of terras verzakt?

Schakel een vakman in voor het vervangen. Bespaar op de totaalprijs!

Grondwerken

Wanneer u de diensten van een bestrating specialist bekijkt, dan zult u zien dat dit niet alleen gaat om het afhandelen van een tuinbestrating, of het aanleggen van een oprit, ook de grondwerken en het tuinonderhoud valt onder de diensten van menig bestrater uit Weesp. Bij de grondwerken dient u te denken aan klussen als het verzetten van grond, het verwijderen van overtollig zand of het nivelleren van een tuin. De grondwerken vereisen grote machines en veel ervaring. Wij raden daarom aan voor de grondwerken professionele ondersteuning in te schakelen.

Hoe zelf een terras aanleggen?

Wilt u liever zelf een terras aanleggen? Begin dan altijd met het maken van een ontwerp. Gebruik het juiste zand voor het ophogen of egaliseren. Anders bestaat er een kans dat de bestrating snel verzakt of dat er water op blijft liggen na een regenbui. Houd er daarnaast rekening mee dat niet alle soorten tegels en stenen geschikt voor elke bestrating. Voor een oprit zijn bijvoorbeeld dikkere en stevige stenen nodig. Door een stratenmaker weet u zeker dat alles op de juiste manier wordt aangelegd. Bovendien gaat het bestraten een stuk sneller dan wanneer u het zou doen.

Hoe een goede stratenmaker vinden?

Het vinden van een goede stratenmaker is vaak niet eenvoudig. U moet op allerlei zaken letten en wilt natuurlijk ook niet te veel betalen. Daarom maken wij het heel eenvoudig voor u! U hoeft alleen het offerteformulier in te vullen om gratis offertes van ervaren en kwalitatieve bedrijven te ontvangen. Let bij het vergelijken van offertes op de totaalprijs, de hoogte van de voorrijkosten en de voorwaarden. Ook is het handig om te letten op eventuele keurmerken of een lidmaatschap van een brancheorganisatie. Bijvoorbeeld de brancheorganisaties VHG en OBN. Hierover leest u meer over op vhg.nl of obn.nl. De Vereniging Modern Straatwerk (VMS) geeft ook keurmerken af. Ga naar de website van VMS voor meer informatie. Wilt u gelijk weten wat het bestraten van uw terras op oprit kost? Vraag dan eenvoudig offertes aan via het offerteformulier. U ontvangt dan spoedig meerdere vrijblijvende offertes van stratenmakers uit uw regio.

Waarom een stratenmaker uit Weesp inschakelen?

Eén van de belangrijkste redenen waarom men in Weesp een goedkope stratenmaker inschakelt is omdat het bestraten dan snel en zonder problemen verloopt.

U weet daarnaast zeker dat de bestrating op de juiste manier aangelegd wordt. Geen last van oneffenheden of van waterplassen die lang blijven liggen.

Dit zijn belangrijkste redenen om een stratenmaker in te schakelen:

  • U krijgt deskundig advies over de mogelijkheden.
  • De statenmakers leggen de bestrating vakkundig en probleemloos aan.
  • Het bestraten gaat snel door de ervaring en vakkennis.
prijs bestrating Weesp

Prijzen van bestratingsbedrijven uit Weesp vergelijken

Wilt u weten wat het gaat kosten als een stratenmaker uit Weesp uw tuinbestrating komt verzorgen? Hebt u vragen over het bestraten van een oprit, en de nodige grondwerken? Of bent u benieuwd naar de soorten tuintegels die wij aanbieden? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Vul op de offertepagina uw wensen en vragen in, en wij zullen uw hulpvragen spoedig beantwoorden. Onze dienstverlening is eenvoudig, maar uiterst doeltreffend. Op korte termijn ontvangt u vrijblijvend diverse offertes van bedrijven uit ons netwerk. Het is aan u om vervolgens de offertes te vergelijken op kostprijs en kwaliteit. Door meerdere prijzen met elkaar te vergelijken bespaart u op uw investering. Toch een hovenier nodig? In ons netwerk vindt u ook hoveniers uit de omgeving Weesp.